MENU

Huoneet

Hotel Mustaparta

Standard

Yhden tai kahden hengen huone

Mustaparran tyyliin sisustetun huoneen koko on noin 30 m2. Huoneen varustukseen kuuluu 2*90 cm leveä sänky, huonekohtainen ilmastointi, TV, nojatuoli, kirjoituspöytä, tuoli, vedenkeitin, kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaaja. Jokaisessa standard-huoneessa on lisävuodemahdollisuus. Huonehintoihin sisältyy aamiainen.

Äiji-Iisakin kapyysi

Superior-huone

Mustaparran tarinasta tutulle Äiji-Iisakille omistettu superior-tason huone, joka on kooltaan noin 35 m2. Huoneen varustukseen kuuluu 180 cm leveä jenkkisänky, huonekohtainen ilmastointi, TV, kaksi vuodetuolia, kirjoituspöytä, tuoli, vedenkeitin, kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaaja. Superior-huoneessa on mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Huoneen hintaan sisältyy aamiainen.

Ellan kamari

Junior sviitti

Ellan kamari on omistettu Ella Forsvikille, joka voitti Iisakki Mustaparran sydämen. Huone on kooltaan noin 50 m2 ja sen varustukseen kuuluu 180 cm leveä jenkkisänky, ranskalainen parveke, huonekohtainen ilmastointi, oleskelutila, sohva, TV, kirjoituspöytä, tuoli, pimennysverhot, vedenkeitin, kylpyhuone kylpyammeella ja hiustenkuivaaja. Huoneeseen on mahdollista saada kaksi lisävuodetta. Huonehintaan sisältyy aamiainen.

Iisakin kajuutta

Junior sviitti

Mustaparran tarinan päähenkilön junior sviitti on kooltaan noin 50 m2. Huoneen varustukseen kuuluu 180 cm leveä jenkkisänky, ranskalainen parveke, huonekohtainen ilmastointi, oleskelutila, sohva, TV, kirjoituspöytä, tuoli, pimennysverhot, vedenkeitin, kylpyhuone kylpyammeella ja hiustenkuivaaja. Huoneeseen on mahdollista saada kaksi lisävuodetta. Huonehintaan sisältyy aamiainen.

RAVINTOLAETU
Varatessasi majoituksen suoraan meiltä, käytettävissäsi on hotelliasiakkaan etu useammassa lähistön ravintolassa

AAMIAINEN
Paras aloitus päivälle on Mustaparran aamiainen!