MENU

Huoneet

Hotel Mustaparta

Standard

Yhden tai kahden hengen huone

Mustaparran tyyliin sisustetun huoneen koko on noin 30 m2. Huoneen varustukseen kuuluu 2*90 cm leveä sänky, huonekohtainen ilmastointi, TV, nojatuoli, kirjoituspöytä, tuoli, vedenkeitin, kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaaja. Jokaisessa standard-huoneessa on lisävuodemahdollisuus. Huonehintoihin sisältyy aamiainen.

Arkisin
Yhden hengen huone  109 €
Kahden hengen huone  124€

Viikonloppuisin (ei koske tapahtumaviikonloppuja)
Yhden hengen huone  109 €
Kahden hengen huone  109 €

Äiji-Iisakin kapyysi

Superior-huone

Mustaparran tarinasta tutulle Äiji-Iisakille omistettu superior-tason huone, joka on kooltaan noin 35 m2. Huoneen varustukseen kuuluu 180 cm leveä jenkkisänky, huonekohtainen ilmastointi, TV, kaksi vuodetuolia, kirjoituspöytä, tuoli, vedenkeitin, kylpyhuone suihkulla ja hiustenkuivaaja. Superior-huoneessa on mahdollisuus kahteen lisävuoteeseen. Huoneen hintaan sisältyy aamiainen.

Hinta
Superior  157 €

Ellan kamari

Junior sviitti

Ellan kamari on omistettu Ella Forsvikille, joka voitti Iisakki Mustaparran sydämen. Huone on kooltaan noin 50 m2 ja sen varustukseen kuuluu 180 cm leveä jenkkisänky, ranskalainen parveke, huonekohtainen ilmastointi, oleskelutila, sohva, TV, kirjoituspöytä, tuoli, pimennysverhot, vedenkeitin, kylpyhuone kylpyammeella ja hiustenkuivaaja. Huoneeseen on mahdollista saada kaksi lisävuodetta. Huonehintaan sisältyy aamiainen.

Hinta
Junior Suite  227 €

Iisakin kajuutta

Junior sviitti

Mustaparran tarinan päähenkilön junior sviitti on kooltaan noin 50 m2. Huoneen varustukseen kuuluu 180 cm leveä jenkkisänky, ranskalainen parveke, huonekohtainen ilmastointi, oleskelutila, sohva, TV, kirjoituspöytä, tuoli, pimennysverhot, vedenkeitin, kylpyhuone kylpyammeella ja hiustenkuivaaja. Huoneeseen on mahdollista saada kaksi lisävuodetta. Huonehintaan sisältyy aamiainen.

Hinta
Junior Suite  227 €

RAVINTOLAETU
Varatessasi majoituksen suoraan meiltä, käytettävissäsi on hotelliasiakkaan etu viidessä lähistön ravintolassa

AAMIAINEN
Paras aloitus päivälle on Mustaparran aamiainen!

KULJETUS ERITYISHINTAAN
Tarjoamme hotellissa majoittuville vieraille kuljetuksia erityishintaan.